8.10.2014

Hurraa elämä!

Nyt on tullut aika raottaa hieman salaisuuksien verhoa, ja kertoa mistä VitaMinnissä on kyse. Olen nyt virallisesti yrittäjä sekä oman onneni seppä! Se jos mikä laittaa hymyn huulille :)

Viime viikolla järjestetyt maistiaiskutsut olivat esimakua ja tutustumista tuotteisiini. Niistä pääsivät (vasta toistaiseksi) nauttimaan lähipiirini ihmiset. Tilaisuus oli kuin ala-asteen levyraadissa kikatellen ja tuotteita arvioiden, samalla myös tutkiskeltiin ja arvuuteltiin tuotteita ja niiden raaka-aineita. Vieraitteni makuaistit olivat vertaansa vailla, ja kaikki saivat tuoda mielipiteitään aidosti julki. Jokainen myös kirjotti henkilökohtaiset arvostelut kustakin tuotteesta.

Loppujen lopuksi kutsut olivat huippumenestys, ja sain arvokasta tietoa tuotteistani ulkopuolisten silmien avulla. Kiitos vielä kaikille ihanille mukana olleille! <3

Tässä hieman kuvia ja tunnelmia kutsuilta!
Tässä hieman kuvia ja tunnelmia kutsuilta! VitaMinni myy terveellisiä ja ravinnerikkaita välipalapalveluita yrityksille. Kyseessä on kiertävä palvelu, jossa itse valmistan tuotteet, kuljetan yrityksen toimitiloihin ja hoidan jakelun suoraan heidän työpisteelleen.

Nykyaikainen kiireinen yhteiskunta pitää myös työntekijätkin kiireisinä, eikä heillä ole välttämättä aikaa tai resursseja lähteä etsimään laadukasta välipalaa pitkinä työpäivinä. Tässä minä tulen mukaan kuvioon ja teen sen helpoksi heille. Haluan edistää asiakkaitteni terveellisiä elintapoja tuomalla heille vireyttä ja keskittymiskykyä nostattavia välipaloja :)

Lukuisten työtuntien jälkeen tekemistä silti riittää, ennen kuin bisnes lähtee täydellä teholla pyörimään. Päivittelen tänne tilanteiden kulkua ja etenemistä, mutta toki kaikki kiinnostuneet ja halukkaat voivat ja saavat olla yhteydessä :)

Ollaan kuulolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti