6.11.2014

Muuan marraskuinen miete

Tänään ulkona sataa lunta. Marraskuinen harmaa sää on valloittanut kaupungin. Pakkasta ei vielä ole, joten lumi katoaa nopeasi. Itse en ole aivan varma kuinka tämä ulkotila vaikuttaa mielentilaani, mutta yritän olla miettimättä sitä liikaa ja nauttia siitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia se kuitenkin tuo!Pimenevät illat, kynttilän valo, lämmin sauna, peiton alle käpertyminen ja katuvalojen loisteessa olevien ihmisten seuraaminen kuppi lämmintä teetä vieressä. Tämän kaltaista tunnelmointia voi harrastaa vain syysiltoina!


On ihana testailla uusia reseptejä ja löytää valloittavia makuyhdistelmiä. Syksyinen tunnelma tuo aivan uusia ideoita ja mahdollistaa erilaisen kiertokulun mielenkiemuroissa. Jokainen vuodenaika tuo itselleni uuden tavan ajatella ja toimia, opettaen aina jotain uutta. Siksi niihin ei ole syytä takertua liikaa vaan nauttia niiden tuomista mahdollisuuksista. Mikään asia ei ole yksiselitteinen. Ei edes sateinen sää. 


Syksyiseen oppikouluun itselläni kuuluu myös kirjoittamisen oppiminen. Yritän löytää omaa tapaani tuoda ajatuksiani esille kirjainten muodossa. Äidinkieli ei ole koskaan ollut vahvimpia taitojani, mutta olen aina pitänyt kirjoittamisesta. Tämän blogin tarkoitus (työni esilletuonnin ohessa) on luoda minulle varmuutta itseeni kirjoittajana ja oppia kirjoittamaan.

Harjoittelemalla meistä tulee mestareita, joten pidetään harjoituksia yllä jokaisella elämän osa-alueella! 

2 kommenttia: