8.12.2014

Kahdeksas luukku

Viikko joulukuuta takana ja olo on mitä mahtavin! Kiitos kaikille teille siitä! Olemme saaneet uskomattoman hyvää palautetta nettisivujemme julkaisemisen jälkeen, että ihan poskeni punertuvat. Ihanaa on huomata, että uskalletaan kertoa ja olla ilosia toisten puolesta! Ilman palautetta, mistä kukaan voi tietää mitä mieltä muut ovat. Toisten kehuminen ja kannustaminen ei ole keneltäkään pois! Päinvastoin, jos olemme toinen toistemme tukena ja olkapäänä, saamme kaikki siitä hyvää oloa ja innostusta jatkaa eteenpäin.

 Välillä tuntuu, että elämme maailmassa jossa toisia poljetaan alaspäin. Katkeroituminen toisten menestyksestä tai ajatus "muiden onni on minun epäonni" on käsittämätöntä! Tällaisiin ajatuksiin ja tuntemuksiin on hyvä herätä, sillä ne eivät johda mihinkään. Rakkaudella ja toisten auttamisella voimme yksinkertaisesti paremmin!

Maanantainen ilosanomani oli myös kertoa, että VitaMinni tarjoaa ihania tuotteitaan myös joulupöytääsi! EXTRA HUOM. 21-23.12 on myös mahdollisuus saada joulupöydän täytettä myös Mikkeli/Lappeenranta suunnalla!
Nyt on siis aivan erityinen tilaisuus :)

Rakkauden täyteistä ja toisistamme iloitsevaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12/08/2014

    Hurraa..nyt saa ihanaa jouluksi myös muuallakin suomea..KIITOS:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12/08/2014

    Tilaisin yhden 400-600kg porsaan korvatunturille, kiitos!

    VastaaPoista