7.8.2016

Elämä tuottaa hyvää tulosta!

Moikka!

Ensimmäinen sana mikä tulee mieleen näin pitkän hiljaiselon jälkeen. Nyt kun availen uudelleen blogimaailmaa ja katselen vanhoja tekstejä, löysin myös yhden luonnoksen, jonka olin unohtanut laitaa julki. Aihe ei vanhene koskaan ja vietimme viime perjantaina kahvilamme 1 vuotis syntymäpäivää, joten siksi onkin hauska katsella melken vuoden takaista maailmaa.

Tässä siis teksti, jonka kirjoitin viime lokakuussa:


Kiire kuuluu monen perusarkeen. Kuten myös minun! Mukava kirjoitta hieman ajatuksi taas alas.

Takana on olut mahtavat ja hurjat 2kk! Tätä ei ole tehty niin helpoksi, mutta kun vihdoin pääsimme avaamaan kahvilan, olen ollut niin onnellinen :) Uskomattoman monet ihanat ihmiset ovat löytäneet luoksemme ja tehneet tästä kaiken sen arvoisen!

 Projektin aikana on ollut myös harmi huomata bryokratian mielivaltaiset haasteet, ihmisten ahneudesta ja pahuudesta. Tällaisessa muutoksen aikakaudessa meidän tulisi tukea toisiamme ja olla läsnä. Haluta toisilemme hyvää. Jokanen valinta ja teko vaikuttaa niin moneen asiaan. Mistä ostat vaatteesi? Keneen luotat ja keneen et? Mistä ostat ruokasi ja kenen tuotteita ostat? Tuetko pienyrittäjyyttä vai suositko suuria ketjuja? Mitä palveluita haluat pitää kaupungissasi? Menetkö autolla vai kävellen? On hyvä tiedostaa mitä tekee ja perustella itselleen valinnat.

Hyvä olo kumpuaa meistä itsestämme ja sitä jaamme ympärillemme millaisia olemme. Joten eikö olisi ihanaa, että voisimme kaikki hyvin ja ei olisi turhia murheita toistemme kanssa?Toivotan kaikille ihanaa uutta viikkoa ja uusia seikkailuja :) Nautitaan jokahetkestä ja ollaan luonnollisia omia itsejämme! 

"Ihmeitä ei ole tehty pelkistä unelmista - Miracles are not made just by dreams"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti