6.10.2016

Rawcakes and autumn vibes

Raakakakkuja!

Niitä olemme saaneet maistella ja ihastella eri muodoissa meidän kahvilassamme ja muualla! Mutta mitä ne ovat, sisältävät, miksi suosia raakaravintoa, kuinka vaikea niitä on tehdä?

Legendaarinen mansikkaraakakakku


Kysymyksiä löytyy ja niin myös vastauksia! Meillä on nyt kaksi raakakakku-workshoppia takana ja lisää on tulossa :)

Puolukkaraakakakku

Kurssilla käydään läpi raakaravinnon alkeita. Valmistetaan kaksi eri raakakakkua, sekä raakasuklaata. Puhutaan raaka-aineiden hyödyistä, koneiden valinnoista, välineistä ja annetaan vinkkejä kuinka onnistua helpommin.
Unohtamatta tietenkään kakkujen syömistä ja virvokkeista nauttimista!





Ihania iltoja olemme päässeet kokemaan! Meille on tullut paljon kyselyjä myös yksityisistä kursseista, joten nyt on mahdollisuus järjestää vaikka syntymäpäiväsi meillä Makersissa kakkukurssin merkeissä tai tulevaa pikkujoulukautta ajatellen jotain hieman erilaista.

Kakkumaestro ja kahvilan äiti moikka!

Suklaaraakakakku

Food Rebelin Amanda testasi meidän ensimmäisen kakkukurssin ja täältä voit käydä lukemassa hänen ajatuksiaan :)

Mustikkaraakakakku

Sitruuna-Valkosuklaa

Makers Kahvilan seuraava raakakakku-workshop järjestetään 10.11 klo.18 Heikkiläntie 10:ssä. Voit varata jo paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen makerskahvila@gmail.com!




Herkullista viikonloppua kaikille,

<3:llä Minnie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti