24.12.2014

Aaton onni ja luukku 24!

 Nyt on vihdoin se ihana aika vuodesta jota olemme odottaneet! Nyt nautitaan jokaisesta hetkestä ja tunteesta, joita se meille tuo. Joulu siis! Kiire, stressi, viha, kateus ym. kaikki negatiiviset tunteet jäävät nyt taakse ja ilo, onni, kiitollisuus ja rakkaus täyttäköön mielemme. Tärkeintä on yhdessäolo. Eihän se hyvä ruoka pahasta tietenkään ole. ;)
 Monilla sanaan joulu valitettavasti liittyy stressi ja suorittaminen, sillä tätä ihanaa pyhää ollaan pedattu jo monta kuukautta. Olisi hyvä kuitenkin muistaa, että me itse luomme merkityksen ja tarpeen. Halutaan ostaa lapsille tuhansittain hienoja lahjoja, (joista he lopulta muistavat vain muutaman) ruokaa on oltava kymmeniä eri lajeja, (vatsamme ovat kiitollisia vähemmästäkin) jokainen nurkka täytyy olla puunattu (tuskin vieraat tai joulupukki kaappinne tarkistavat) kaiken on oltava täydellisesti suunniteltua. (useinhan asiat menevät suunnitelmien mukaan)


 Onnellisen joulun avain on yhdessä tekeminen ja oleminen. Mitä ei ehdi eikä jaksa, ei tarvitse! Sana "pakko" onkin hyvä poistaa sanavarastosta. Monilla on kuitenkin loma. Vaikka ei olisikaan, nautitaan kaikki hyvillä mielin joulusta, toisistamme ja siitä mitä meillä on!   VitaMinni on kiitollinen kaikesta mitä tämä syksy ja talvi on tuonut! Onnellisin mielin käymme joulurauhan viettoon. Kiitos kaikille, jotka ovat olleet osana unelmieni toteuttamista!


Iloista joulun aikaa :)1 kommentti:

  1. Anonyymi12/24/2014

    Ihanaa joulua myös sinulle olet uskomaton ilon lähde.Iloa myös vuoteen 2015 sinulle:)

    VastaaPoista