25.3.2015

Mahdottoman mahdollinen aamupala!

Aamupala! Päivän ihanin ateria. :) Ainakin omasta mielestäni. Olkoon se sitten nopea mukaan otettava, rauhallisen sunnuntain aloitus tai itselle se kaikista perinteisin. Tästä kuitenkin päivä lähtee käyntiin!


 Oma perinteinen aamupalani on jo useamman vuoden ajan ollut puoli litraa smoothieta!  Maku vaihtuu päivittäin ja erikoisimmatkin kokeilut pääsevät käyttöön. Usein heti aamusta kiinteän ruoan syöminen tuntuu tunkkaiselle ja liian raskaalle vaihtoehdolle. Siksi nestemäinen ravinto sopii aamuuni mainiosti.
Heti herättyäni kuitenkin juon aina lasin vettä. Aina. Yksinkertaisesti kehoni vain tarvitsee sitä. Suosittelen ottamaan tavaksi muillekkin. Olo raikastuu ja lähtee paremmin käyntiin. Jos aamuisin ei tykkää syödä mitään, on vesi oiva vaihtoehto tähänkin :) Nautinnollisimmat aamupalat ovat tietenkin yhdessä herkuteltuja runsaita kokonaisuuksia, jossa syöminen on vain yksi tekijä. Rakkaita ihmisiä, inspiraation tulvaa, iloista kikattelua, maailman parantamista ja "kaikki on mahdollista" -asenne! Ne ovat täydellisimpiä aamuja! Tietenkin notkuvat pöydät ovat hyvin tärkeässä osassa tuomaan hilpeää mieltä, sekä tyytyväisiä nassuja.

 Viikonloput ovat usealle ainoa aika järjestää aamurientoja pitkän kaavan mukaan, mutta voi niistä hieman arkenakin nauttia. Laittaa herätyskellon soimaan puoli tuntia aikaisemmin ja kiireinen hädässä juotu kahvikupponen muuttuukin rauhalliseksi meditaatiohetkeksi! Tai tekee rutiineista hieman poikkeavaa aamupalaa. Jospa tänään paistaisikin muutaman banaaniletun, tekisi edellisiltana pannaria odottamaan, keittäisikin puuroa, laittaisikin leivän päälle voin sijaan kookosöljyä tai avokadoa! Aamu onkin heti hieman juhallisempi ja päivä alkaa upeasti :)


Ajankäytön suunnittelua tämäkin.

Alice: "Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast."
The Mad Hatter: "That is an excellent practice."

Kivaa päivää <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti