6.3.2015

Yhdessä kohti hyvyyttä!

Päiväni kahvilana osa 2.

Vain pari viikkoa myöhemmin ravintolapäivästä minulle tarjoutui tilaisuus jatkaa kahvilauraani. Iloisin mielin lähdinkin toteuttamaan tällä kertaa aivan omaa kahvilaani. Olin todella innostuksen jännittynyt tapahtumasta! En oikein tiennyt mitä odottaa, sillä edellinen kokemus oli tosiaan ollut aurinkoinen ja ihmistäyteinen huippumenestys :) Kaksi päivää kestänyt pop up -kahvilani Helsinginkadun RUPLAssa tarjosi oman tuotantoni herkkuja pienillä lisävivahduksilla. Tarjolla oli smoothieita, raakaleivosta, suklaata, tulevia välipalapatukoitani maistelumuodossa, sekä innostuin myös tekemään tuorepuristettua mehua.

Kahvilani menestyi yli kaikkien odotusteni! Ihmisiä kävi paljon ja tunnelma oli todella miellyttävä. Kiitos kaikille osallisille siitä :)

 
 Helsinginkadulle Helsingin Kallioon on avattu vain muutama viikko sitten uusi luovatila nimeltään RUPLA. Paikan ideologiaan kuuluu yhteisöllisyys, tapahtumarikkaus ja intohimo. Heillä on myös kahvilatoimintaa omasta takaa, jossa myydään raakaherkkuja. Vaihtuvat taideteokset seinillä, takahuoneessa eri suunnittelijoiden vaatteet ja desing-kalusteet ovat kaikki kaupan.


 Mukavaa olla yhdessä muiden nuorten yrittäjien kanssa tekemässä ihania asioita! Aina opimme uutta toisiltamme ja itseltämme. Yhdessä tekemisen meininki ja aito kiinnostus toisia kohtaan ovat mahtavia avaimia niin työntekoon, kuin arkeenkin. Kaikki me tarvitsemme ympärillemme muita ihmisiä, tukea, turvaa ja jonkun jolle jakaa ilomme. Ahneus ja oman edun tavoittelu eivät loppujen lopuksi johda mihinkään hyvään.

"My path is reflected in the eyes of others and that, if I want to find myself, I need that map." Paulo Coelho kirjassan Alpeh.

"Eräs elämän parhaista tosiasioista on se, että ihminen joka vilpittömästi toimii toisen hyväksi tulee aina auttaneeksi myös itseään!" Positiivareiden aamunavaus :)


 Kiitos te kaikki ihanat, jotka kävitte luonani viikonloppuna ja olitte osana luomassa yhteisöllistä hyvää!

1 kommentti:

  1. Anonyymi3/07/2015

    SULOISTA,Suloista,kyllä on mahtavaa ja herkullisen näköistä.

    VastaaPoista