21.2.2015

Päiväni kahvilana

 Ravintolapäivä! Tuo mahdottoman ihana päivä, jolloin kuka vain voi perustaa kahvilan minne vain!
Olen useana kertana napannut herkkuja kaduilta, mennyt merkkejä seuraten jonkun sisäpihalle kahvin tuoksun perässä, yksityisasuntoihin, joissa leivosten tuoksu kantautuu rappuun asti. Vain mielikuvitus on rajana tänä päivänä. Missä, mitä ja miten ovat täysin tekijästä kiinni. Vihdoin päätin olla itse osana tätä mahtavaa päivää! Joten kahden ystäväni kanssa rupesimme ideoimaan ja suunnittelemaan mitä kaikkea ihanaa voisimme tuona päivänä valmistaa ja tehdä. Mieletön tyttöenergia, kasoittain pähkinöitä, taateleita, raakasuklaata, pinaattia, kahvia, meditointia, unelmointia ja rakkautta. Näistä syntyi kahvilamme nimeltä OH MY GOODNESS.
 Sunnuntaiaamu, hieman pakkasta ja auringon paiste! Aurinko. Uskomatonta. Auton olimme ajaneet edellisiltana Kallion Karhupuiston kulmalle odottamaan meitä. Paikalle päästyämme laitoimme musiikit soimaan, huulipunat huulille ja kakut myyntiin!


 Päivämme oli aivan ihana! Saimme myytyä kaikki leivoksemme, pannarimme, superkaakaomme, teemme ja tryffelit. Tuotteita olisi voinut olla vieläkin enemmän. Auringolle suuri kiitos siitä, että se sai ihmiset liikkeelle ja ilon kaikkien huulille. Mieletön kiitos myös kaikille asiakkaillemme! Ihanaa oli kuulla aitoa positiivista palautetta. Tunnelma oli niin lämmin ja välittävä koko päivän. 


Ravintolapäivän kaltaiset tapahtumat ovat hyvn innostavia ja haluttuja. Ne saavat ihmiset liikkeelle ja käyttämään luovuuttaan. Yhteisöllisyys ja monipuolisuus pääsevät valloilleen. Kynnys kokeilla toimia ravintoloitsijana tai testailla omia myyjän taitojaan on pieni. Pidetään siis yhdessä yllä tapahtumarikkautta ja tuetaan toistemme yrittämistä!

                    Luovaa ja inspiroivaa viikonloppua!
1 kommentti:

  1. Voi kun olisi tiennyt. Seuraavaa ravntolapäivää odotellessa ;)

    VastaaPoista