16.6.2017

Makersin kesävahvistus ja Pop Up -kahvila

Moikka!

Täällä kirjoittelee Makers Kahvilan kesätyöntekijä Anna. Olen 16-vuotias tyttö Helsingistä. Helsingissä kaikki yhdeksäsluokkalaiset saavat kaupungin tarjoaman kesäsetelin, jonka avulla pystyy hakemaan töitä hieman helpommin. Kesäsetelin idea onkin juuri tukea nuoria kesätyöntekijöitä työpaikan haussa ja sen avulla myös pienemmät yritykset voivat ottaa helpommin kesätyöntekijöitä. Itse innostuin heti ideasta ja päätin hakea kesäsetelin avulla tänne kahvilaan! En ollut ikinä aiemmin käynyt Makersissa, mutta kuvien perusteella kahvila vaikutti ihanalta. Oli ihan superkiva saada tietää, että pääsisin töihin ainutlaatuiseen ja uniikkiin kahvilaan kolmeksi viikoksi.


Ensimmäinen päivä jännitti, sillä olin menossa täysin uuteen ympäristöön. Nopeasti huomasin, että täällä ei tarvitse jännittää mitään ja kaikki työkaverit ovat todella mukavia. Eka päivä oli kahvilaan tutustumista ja uusien asioiden opettelua, kivaa sellaista. Pääsin myös heti tekemään ruokia ja raakaherkkuja, mitä en ihan odottanut niin nopeasti! Herkullinen ruoka on mulle tosi tärkeää ja sen tekeminen yksi intohimoistani. Oli ihan mahtavaa päästä tekemään sitä asiakkaille heti alusta alkaen sekä myös itselle lounaalla! Ensimmäisen viikon aikana olen kokkailun lisäksi siivonnut, toimittanut tilauksia Lauttasaaressa, palvellut asiakkaita ja jopa vähän opetellut käyttämään kassaa! Yllätyin siitä, miten nopeasti paikat ovat tulleet tutuiksi ja esimerkiksi lounaiden teko sujuu jo aika rutiininomaisesti. Sen oon myös huomannut, että voi olla yllättävän väsynyt työpäivien jälkeen. Mutta se ei haittaa, voi ottaa päiväunet kotona!


Täällä on ollut tosi hauskaa ja oon oppinut paljon uutta. Parasta on ehdottomasti ollut ihanan rento ja hyvä fiilis kahvilassa ja se, että olen saanut tehdä paljon monenlaisia juttuja.


Toisen viikon lopulla 16.6.-17.6. olemme hyvinvointikauppa PURissa (Urho Kekkosen katu 8) myymässä kahvilan herkkuja ja juttelemassa asiakkaiden kanssa! Hyvinvointikauppa PURista löytyy monipuolisesti muun muassa luontaistuotteita, laadukasta luonnonkosmetiikkaa sekä superfoodeja.Makersin Pop Upissa on tarjolla raakakakkuja, raakapalleroita, siemennäkkäreitä, tuorepuuroa, kahvia ja teetä paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi. Meidät löytää siis tämän viikon perjantaina 10.30-18.00 ja lauantaina 10.30-15.30 myös sieltä!

Nähdään,
<3:llä Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti